Podcast – episode 2

Ny podcast! Vi pratar om mattrender med Elina Gregor på Food and Friends. Varför är Daniella trendmotståndare? Och kan Elina omvända henne? Gissa vilken trend Tove har tröttnat på innan den ens har börjat? Det och mycket mer får du veta i avsnitt 2. Du hittar den på iTunes och acast: https://aca.st/4b06f5

In english: New podcast! We talk about food trends with Elina Gregor at Food and Friends. Why doesn’t Daniella like to talk about trends? Can Elina change her mind? And guess what trend Tove is tired of hearing about of before it’s even here? You will find out about this and much more in episode 2. You find it on iTunes and acast: https://aca.st/4b06f5

Elina Gregor, Daniella och Tove.
Elina Gregor, Daniella och Tove.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s