Podcast episode 8 – Petter Nilsson at Spritmuseum

Vi är tillbaka efter några veckors uppehåll. I avsnitt 8 pratar vi med Petter NilssonSpritmuseum i som berättar om tiden i Paris på La Gazetta, Gelinaz!, bästa måltiden och vilken komplimang han helst inte vill ha. Du hittar avsnittet på iTunes eller acast via länken: aca.st/d0e35d.

Our podcast is back after a short break. In episode 8 we talk to Petter Nilsson from the restaurant at Spritmuseum. He tells us about his time in Paris and La Gazetta, Gelinaz!, his best meal and what compliment he doesn’t like go get. You’ll find the episode on iTunes and acast at: aca.st/d0e35d.

Foto: Elisabeth Toll
Foto: Elisabeth Toll/Spritmuseum

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s