Podcast avsnitt 9: Sociala medier med Joakim Almqvist

I avsnitt 9 pratar vi med Joakim AlmqvistPunk Royale hur stark påverkan sociala media kan ha – hur nakenserveringen på Punk Royale tog sina egna vägar och vad Jocke helst inte vill se i sociala media. Vi funderar också på krogpriser – kan det bli för mycket av det goda? Go to iTunes or Acast: aca.st/1a6fa9

In english: In episode 9 we talk to Joakim Almqvist from Punk Royale about the power of social media – how the naked serving at the restaurant took on it’s own life and what is it that Jocke dislikes the most on instagram right now. We also talk about restaurant awards – do we have too many in Sweden right now? Go to iTunes or acast: aca.st/1a6fa9

Joakim Almqvist, chef owner at Punk Royale in Stockholm.
Joakim Almqvist, chef owner at Punk Royale in Stockholm.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s